Passie voor smaak, gedreven door kwaliteit

We bakken Belgische wafels van topkwaliteit met oog voor traditie en vakmanschap. We zijn de meest betrouwbare partner voor private labels en brengen uw huismerk perfect op smaak, helemaal volgens uw noden. 

Onze missie

Lekkere Belgische wafels

Onze traditionele recepten zijn sinds 1974 onveranderd en alleen de allerbeste ingrediënten zijn goed genoeg. Wat u van ons mag verwachten?

  • Verse ingrediënten, zonder kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen. We zijn een ambachtelijke bakkerij met oog voor kwaliteit. 

  • Een efficiënte levering. Met onze 29 ultramoderne productielijnen verwerken we ook grote bestellingen snel.

  • Lagere kosten voor meer kwaliteit. We blinken uit in operationele efficiëntie en dat vertaalt zich in gedreven medewerkers, tevreden klanten en hoogwaardige producten.

Header image1
Waar staan we voor?

Ambachtelijk Belgisch gebak in de beste familietraditie

Het rijke Belgische erfgoed gaat bij ons hand in hand met onze dierbaarste familietradities. Het is net die mix die ons onderscheidt, zelfs nu we wereldwijd toonaangevend zijn in de sector.

  • Vakmanschap staat bij ons voorop. Toch produceren we jaarlijks meer dan één miljard wafels. 

  • We verwerken alleen de beste en zuiverste lokale ingrediënten om uw onweerstaanbare Belgische wafel te bakken.

  • Voor ons zijn onze medewerkers en klanten als familie. 

Productie

Van bloem tot afgewerkt product

Voor onze traditionele familierecepten zijn alleen de zuiverste ingrediënten goed genoeg. Zo proeft u de perfecte harmonie van smaken in onze wafels en koekjes.  

Kijk mee hoe we met ambachtelijke ingrediënten zinnenprikkelende topproducten maken. En trakteer uzelf op een Belgische culinaire ontdekkingstocht! 

1 miljard Belgische wafels

We bakken meer dan 1.000.000.000 wafels per jaar

29 productielijnen

We hebben 29 ultramoderne productielijnen in België

Meer dan 50 bestemmingen

Ons Belgische ambachtelijke gebak valt wereldwijd in de smaak

Kwaliteit en onderzoek

Innovatie. Passie. Smaak.

Ons ultieme streefdoel? Uitgroeien tot de meest duurzame en geautomatiseerde wafelproducent ter wereld. We halen onze doelstellingen door voortdurend te investeren en ons efficiënte productieproces te perfectioneren.


We blinken uit in kwaliteitszorg. Onze wafels voldoen aan de strengste internationale normen op het vlak van hygiëne en voedselveiligheid.

Inclusiviteit

Diversiteit is onze kracht

Meer dan 40 nationaliteiten komen bij ons dagelijks samen om de perfecte wafel te bakken. Die diversiteit is de motor van onze bedrijfscultuur en maakt Biscuiterie Thijs uniek.

We gaan altijd een stap verder en geven talenten alle ruimte om uit te blinken. Onze medewerkers krijgen de kans om hun loopbaan zelf in handen te nemen en hun sterke punten te ontwikkelen door levenslang te leren.

Wil je ook de sprong met ons wagen? Neem contact met ons op en je krijgt zo snel mogelijk bericht.

Waarom houden onze klanten van onze wafels?

Onze Belgische gebakken lekkernijen vallen over de hele wereld in de smaak. 
Ontdek wat onze klanten ervan vinden.

Onze wafels, uw merk?

Biscuiterie Thijs is de ideale partner voor uw private label. Met veel plezier helpen we u de smakelijkste wafels onder uw huismerk aan te bieden. We staan u graag met raad en daad bij.