Belgische wafels van topkwaliteit

We zijn de meest betrouwbare partner voor private labels en brengen uw huismerk perfect op smaak, helemaal volgens uw noden. 

Header image1

Lekkere Belgische wafels

  • Verse ingrediënten, zonder kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen. We zijn een ambachtelijke bakkerij met oog voor kwaliteit. 

  • Een efficiënte levering. Met onze 29 ultramoderne productielijnen verwerken we ook grote bestellingen snel.

  • Lagere kosten voor meer kwaliteit. We blinken uit in operationele efficiëntie en dat vertaalt zich in gedreven medewerkers, tevreden klanten en hoogwaardige producten.

Onze traditionele recepten zijn sinds 1974 onveranderd: Belgische wafels met oog voor traditie en vakmanschap. Bovendien zijn alleen de allerbeste ingrediënten goed genoeg. Wat u van ons mag verwachten?

Waar staan we voor?

Ambachtelijke Belgische wafels gebakken volgens aloude familietraditie

Het rijke Belgische erfgoed gaat bij ons hand in hand met onze dierbaarste familietradities. Het is net die mix die ons onderscheidt, zelfs nu we wereldwijd toonaangevend zijn in de sector.

  • Vakmanschap staat bij ons voorop. Toch produceren we jaarlijks meer dan één miljard wafels. 

  • We verwerken alleen de beste en zuiverste lokale ingrediënten om uw onnavolgbare Belgische wafel te bakken.

  • Voor ons zijn onze medewerkers en klanten als familie. Onze meesterbakkers toveren de klok rond. Met hun verfijnde oog voor kwaliteit en passie voor smaak zijn ze een onmisbare schakel in onze bakprocessen. 

Wist je dat Biscuiterie Thijs de grootste suikerwafelproducent ter wereld is? We maken meer dan 400 wafels per minuut!

1 miljard Belgische wafels

We bakken meer dan 1.000.000.000 wafels per jaar

29 productielijnen

We hebben 29 ultramoderne productielijnen in België

Meer dan 50 bestemmingen

Ons Belgische ambachtelijke gebak valt wereldwijd in de smaak

Innovatie. Passie. Smaak.

Ons ultieme streefdoel? Uitgroeien tot de meest duurzame en geautomatiseerde wafelproducent ter wereld. We halen onze doelstellingen door voortdurend te investeren en ons efficiënte productieproces te perfectioneren.  

De slimme bakkerij van de toekomst

Onze specialisten zijn nieuwe voedingstrends en innovaties altijd een stap voor. Zo maken we het verschil in de steeds veranderende bakkerijsector.

Onze wafels voldoen aan de strengste internationale normen op het vlak van hygiëne en voedselveiligheid.

Productie

Van bloem tot afgewerkt product

Voor onze traditionele familierecepten zijn alleen de zuiverste ingrediënten goed genoeg. Zo proeft u de perfecte harmonie van smaken in onze wafels en koekjes.  

Kijk mee hoe we met ambachtelijke ingrediënten zinnenprikkelende topproducten maken. En trakteer uzelf op een Belgische culinaire ontdekkingstocht! 

Onze wafels, uw merk?

Biscuiterie Thijs is de ideale partner voor uw private label. Met veel plezier helpen we u de smakelijkste wafels onder uw huismerk aan te bieden. We staan u graag met raad en daad bij.