We gaan voor duurzame groei

De filosofie van Biscuiterie Thijs? Onze mensen en de planeet komen op de eerste plaats. We willen de industriële wafelbaksector opnieuw vormgeven en voortrekkers zijn op het gebied van milieu, duurzaamheid en het aantrekken van talent.

Header image1

Een bewuste vergroening

Energiebronnen zijn kostbaar. Bij Biscuiterie Thijs zoeken we dan ook naar oplossingen die onze koolstofvoetafdruk verkleinen. 

En als wij minder energie verbruiken, dalen ook uw kosten. Iedereen wint!

CO2-bewust

We ondernemen actie om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen

Geen afval

We recycleren en hergebruiken

40 nationaliteiten

Diversiteit versterkt onze dagelijkse activiteiten

Duurzaamheid

Duurzame oplossingen voor wafels met nog meer smaak

Duurzaamheid staat bij elke stap voorop:

  • Onze grondstoffen komen van lokale leveranciers die onze liefde voor het bakkersambacht delen. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook een garantie voor de beste en puurste Belgische smaak. 

  • Niets gaat bij ons verloren. Wafels en koekjes die niet aan onze hoge normen voldoen, laten we recycleren tot veevoer. 

  • We beschikken over het Fairtrade-label. Als u dat wilt, maken we de lekkere chocolade op onze producten met eerlijke cacao. We maken uitsluitend gebruik van duurzame palmolie, in overeenstemming met de RSPO-normen voor de toeleveringsketen.  

  • Mensen maken de wafels. Ze zijn dan ook onze kostbaarste troef. We zetten onze medewerkers op de eerste plaats en laten ze mee beslissen over onze dagelijkse activiteiten. We geloven dat een coöperatieve en duurzame bedrijfsvoering de weg vooruit is in de voedingsindustrie.

Inclusiviteit

Diversiteit is onze kracht

Meer dan 40 nationaliteiten komen bij ons dagelijks samen om de perfecte wafel te bakken. Die diversiteit is de motor van onze bedrijfscultuur en maakt Biscuiterie Thijs uniek.

We gaan altijd een stap verder en geven talenten alle ruimte om uit te blinken. Onze medewerkers krijgen de kans om hun loopbaan zelf in handen te nemen en hun sterke punten te ontwikkelen door levenslang te leren.

Wil je ook de sprong met ons wagen? We gaan graag met jou in gesprek. Stuur ons je cv en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het verschil maken met onze wafels?

Op zoek naar een duurzame partner die de smakelijkste wafels voor uw huismerk maakt? Onze meesterbakkers staan u graag met raad en daad bij.